“Bitcoin & Blockchain. Wat kan ik ermee?”

Soms zitten de echte specialisten dichterbij dan je denkt. Tijdens deze SMC050 zullen Groningers Lykle de Vries en Rutger van Zuidam je meenemen in de wereld van Bitcoin en blockchains.

Als makers van het “Bitcoin Properly’-filmpje, dat al meer dan 190.000 keer bekeken is, kunnen zij ons als geen ander uitleggen hoe Bitcoin werkt, wat je er mee kunt en waarom de technologie die we ‘Blockchain’ noemen zo’n bijzondere ontwikkeling is

.
  Tijdens deze avond zal Lykle zorgen voor een gedegen uitleg van Bitcoin en de Blockchain, en Rutger laten zien welke toepassingen mogelijk zijn, en hoe groot de belofte van Bitcoin en Blockchain is voor zowel bedrijven als mensen en maatschappij. 

LykleLykle de Vries was er tien jaar geleden al vroeg bij toen hij begon met vertellen over Web2.0 en later Social Media. Nu is hij als Bitcoin Evangelist wederom enthousiast bezig om de wereld te vertellen over een nieuwe technologische ontwikkeling die onvoorstelbare impact kan gaan hebben. 

RutgerRutger van Zuidam zag als ondernemer al vroeg voor zich dat de Bitcoin een enorm potentieel omvat en richtte intobitcoin.com op in 2013. Hij organiseerde ook al twee maal het hooggewaardeerde Nationaal Bitcoin Congres met ABN AMRO en ING samen over de impact die Bitcoin en Blockchain technologie heeft op business en samenleving, nu en in de toekomst.