De allerlaatste SMC050!


We stoppen (bijna).
Vrienden van SMC050! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 25 februari 2019 is de allerrrrrlaatste editie van SMC050. Wij als organisatie hebben besloten om te stoppen. SMC050 is tot dusver altijd succesvol geweest dankzij onze tijd en aandacht, maar op het moment dat andere zaken deze tijd en aandacht vragen, moet je ook durven loslaten.

60 edities, 7 jaar, 130 sprekers
Wat meer dan zeven jaar geleden begon als een kleinschalig evenement in een bedrijfspand aan de Oosterhamrikkade in Groningen is in die tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd evenement in Noord Nederland op het gebied van digitale technologie. Meer dan 130 sprekers verspreid over 60 edities (check Youtube) die spraken tijdens SMC050 over de impact van de digitalisering. Wij waren vrijwel altijd het eerste evenement met onderwerpen als Blockchain, Artificial Intelligence, Cryptocurrencies, China, Smart farming, Startups en andere technologische trends.

SMC050 voor jullie…
Wij bedanken bezoekers, sprekers, partners, mede-organisatoren en andere stakeholders. Zonder jullie was er helemaal geen SMC050. Alle 60 edities waren wij opnieuw blij verrast dat er zoveel mensen kwamen. Wij hebben genoten van de positiviteit. We kunnen merken dat we echt iets hebben toegevoegd. Er zijn vriendschappen ontstaan, verdienmodellen aangepast, nieuwe bedrijven gestart, heel veel nieuwe ideeën geboren, maar vooral: kennis geabsorbeerd. Er staat een toffe community van 3700 digital minded mensen.

Dankbaar.
Dank aan al die duizenden bezoekers die de afgelopen jaren zijn geweest. Dank aan al die partners die geld of diensten hebben geleverd om SMC050 te laten bestaan. Dank aan de meedenkers, de volgers, de ambassadeurs, de bloggers. Dank aan iedereen die op wat voor wijze ook heeft bijgedragen aan het succes van SMC050. Je merkt het: wij zijn dankbaar.

Nog 1 keer: out with a bang!
Was dit het dan? Niet helemaal. 25 februari 2019 is dus de laatste editie van SMC050. Nog een laatste keer elkaar treffen. Nog een keer knallen. We zouden het geweldig vinden wanneer jij erbij kon zijn. Zet jij 25 februari in je agenda? Hopelijk zien we je dan!

Groet, Jarno, Antje en Martine.