16 November 2015 XL-editie: “When digital becomes human”

Sprekers

  • Steven van Belleghem
  • Daan Noordeloos

Datum: 16 November 2015
Inloop: 19.00u
Aanvang: 19.45u
Locatie: Martiniplaza Groningen

XL-editie van SMC050

Wij durven met klem te zeggen dat dit de editie is waar je bij wilt zijn. We verzekeren dat je geïnspireerd de deur uitgaat en deze twee heren van topformaat knallen je omver met hun enthousiasme en ervaring. Daarom hebben we deze editie speciaal de grote zaal van Martiniplaza geregeld. 500 gelukkigen kunnen voor maar 10 Euro een volledig verzorgde avond zich onder laten dompelen in ‘extreme menselijkheid’. Jij bent er toch ook bij!

 

Deze speciale XL-editie is mogelijk gemaakt dankzij sponsoring door Simplicate & Alledaags.

 


 

SPREKERS

Steven van Belleghem

images-26

Steven is auteur van bestsellers als ‘when digital becomes human” en “the conversation company”. Hij is veelgevraagd spreker en zetten in 2013 ook al eens SMC050 op de kop met zijn verhaal (bekijk de video hier). Dit jaar komt hij ons vertellen over ‘when digital becomes human’.

 

Daan Noordeloos

Unknown-38

Daan heeft als Manager Marketing en Customer Strategies als doel om de verwachtingen van zijn klant te overstijgen en een extreme klantbeleving neer te zetten. Zijn visie hierop, hoe hij en Transavia dit doen en natuurlijk wat wij hiervan kunnen leren verteld hij ons deze avond. Lees hier een stuk over de user experience van Transavia achter het lanceren van hun nieuwe website begin dit jaar als onderdeel van de nieuwe strategie.

 


 

VIDEOS

Video Steven van Belleghem

" id="spreker_1_youtube_embed_code">

Video Daan Noordeloos

" id="spreker_2_youtube_embed_code">