12 October 2015 Echte innovatie komt uit China

Sprekers

  • Jacco Bouw
  • Ed Sander

Datum: 12 October 2015
Inloop: 19.15u
Aanvang: 19.30u
Locatie: Martiniplaza Groningen

Door de harde concurrentie in China gaat de innovatie in Social, Mobile en eCommerce supersnel. Daar kunnen wij in het westen nog wat van leren! We kijken naar Baidu, Alibaba en Tencent met hun innovatieve producten als Tmall, Taobao (Alibaba), WeChat (Tencent) en Sina Weibo. De killer app WeChat zal vanwege zijn innovatieve karakter wat uitgebreider worden behandeld.

 


 

SPREKERS

Jacco Bouw

Jacco Bouw

Jacco is CEO van Webpower. Webpower levert e-mail diensten voor de grootste bedrijven van China. 43 van de top 11 E-Commerce bedrijven is klant van Jacco. Vanaf 2006 is Jacco in China om zijn bedrijf te bouwen. Hij komt ons deze avond zijn avonturen vertellen met nadruk op de snelle groei van e-commerce en chat apps. Maak via dit artikel alvast kennis met Jacco.
 
Ed Sander

Ed Sander

Ed Sander deed als marketing consultant twee jaar (2011-2013) vrijwilligerswerk voor goede doelen in Xi’an, China. Ook gaf hij trainingen online marketing aan leden van het Xi’an International Business Forum en Chinese NGOs en gastcolleges aan de Shaanxi Normal University. Ed geeft lezingen en workshops voor ChinaTalk en schrijft artikelen over o.a. social media, e-commerce, consumentengedrag en innovatie in China. Deze kun hier lezen of gratis downloaden.
 


 

VIDEOS

 

Video Jacco Bouw

" id="spreker_1_youtube_embed_code">

Video Ed Sander

" id="spreker_2_youtube_embed_code">