22 May 2017 Learn from Silicon Valley

Sprekers

  • Jarno Duursma
  • Peter Laanen

Datum: 22 May 2017
Inloop: 19.00u
Aanvang: 19.45u
Locatie: Martiniplaza Groningen

Vele techbedrijven hebben, naast 30.000 startups, hun hoofdkantoor in Silicon Valley. Het is tevens home-base van Singularity University, een denktank en opleidingsinstituut gespecialiseerd in exponentiële technologieën. Een gebied waar enorm veel gebeurd en waar je enorm veel van kan leren. Dat gaan we deze editie dus ook doen!

 


 

Sprekers

Jarno Duursma

De eerste spreker is dit keer één van de organisatoren van SMC050: Jarno Duursma zelf! In Mei reist hij af naar Silicon Valley en volgt hij een opleiding aan de SingularityU (ook wel Singularity University genoemd). Een denktank en opleidingsinstituut gespecialiseerd in exponentiële technologieën. Een paar dagen voor dit event is hij weer terug in Nederland en komt hij ons direct zijn beste bevindingen vertellen.

 

Peter Laanen

Peter Laanen was jarenlang de eerste stop voor veel ambitieuze bedrijven wanneer ze wilden slagen in Silicon Valley. Peter wordt in Nederland vaak ‘Mr. Silicon Valley’ genoemd en niet onterecht. Hij werkte jarenlang voor het Netherlands Business Support Office en het Nederlands consulaat in San Francisco. 18 jaar lang netwerken, contacten leggen en samenwerken met bedrijven in het epicentrum van de tech-industrie. Hij kent de mind-state van Silicon Valley en weet de do’s en dont’s van succes aldaar. Wil je leren over Silicon Valley, dan is Peter daarvoor de aangewezen persoon!
 


 

VIDEOS

Video Jarno Duursma


				

									

Video Peter Laanen