27 February 2017 The impact of autonomous vehicles and shared mobility

Sprekers

  • Bas van de Haterd
  • Lex Hoefsloot

Datum: 27 February 2017
Inloop: 19.00u
Aanvang: 19.45u
Locatie: Martiniplaza Groningen

Wat is de impact van de zelfrijdende auto op bijvoorbeeld wonen, werken, winkelen, logistiek, arbeidsmarkt, huizenprijs, vrije tijd, files en productiviteit? En wat gaan we merken van de ‘ver-Uber-isering’ van vervoer? Hoe gaat onze wereld er dan uitzien? Hebben we straks nog wel een auto? Komen er veel meer mensen uit de Randstad in Groningen wonen? Gaat ‘het nieuwe werken’ dan eindelijk een vlucht nemen?

 


 

SPREKERS:

Bas van de Haterd

Hij noemt zichzelf ‘professioneel bemoeial’. Een simpele stempel als ondernemer, spreker, schrijver of adviseur voldoet dan ook niet, hij vervult deze rollen namelijk allemaal! Bas van de Haterd verdiept zich in digitale trends en nieuwe technologieën. Zelfrijdende auto’s is één van de onderwerpen waar hij helemaal aan van gaat en ons helemaal over kan bijpraten!

 

Lex Hoefsloot

Lex Hoefsloot, begonnen bij de Solar Team Eindhoven en nu CEO van Lightyear.one. Hier werken ze aan een alternatief voor fossiele brandstoffen, zodat in 2035 de transportwereld 100% duurzaam kan zijn. Een event over de toekomst van auto’s en vervoer? Dan is hij zeker een spreker die niet kan missen. Hij sprak eerder op TEDxBrainport over mobiliteit, leuk als je alvast iets wilt bekijken!

 


 

VIDEOS

Video Bas van de Haterd


				

									

Video Lex Hoefsloot