15 January 2018 Yuri van Geest

Sprekers

  • Yuri van Geest

Datum: 15 January 2018
Inloop: 19.30u
Aanvang: 19.45u
Locatie: Martiniplaza Groningen

Trendwatcher Yuri van Geest

Yuri van Geest is spreker op het gebied van innovatie en ‘Singularity’. Singularity is inmiddels een verzamelterm geworden van de belangrijkste opkomende technologiën zoals ICT, biotech (DNA profiling, synthetische biologie, stamcellen), neurotech, nanotech, robots, 3D printen, artificial intelligence, nieuwe energie, brain computer interfaces, quantum computing en ruimtevaart. De convergentie van deze technologieën leidt tot fundamentele veranderingen in de wereld.

Een van de meest invloedrijke trendwatchers van dit moment

Yuri is de oprichter van ExOxo.co, een corporate transformation agency gebaseerd op het book Exponential Organizations. Daarnaast staat hij op de Radar List 2017 van Thinkers50, een lijst voor de meest invloedrijke auteurs van managementboeken in de wereld.

Anderhalf jaar geleden sprak Yuri bij SMC050 over de laatste trends; het was toen volle bak en deze video is inmiddels bijna 9.000 keer bekeken. Bekijk hier de video.

Er is een heleboel gebeurd het afgelopen jaar. Denk aan alle ontwikkelingen op het gebied van quantum computing, kunstmatige intelligentie en genome editing. Of kijk eens naar China hoe zij omgaan met digitale ontwikkeling. Yuri zal zijn laatste inzichten met ons delen en als dit op dezelfde manier gebeurt als vorige keer… Laat hij ons met open mond en vol verbazing achter. Nieuwsgierig? Schrijf je nu in voor 15 januari 2018.

Video Yuri van Geest