Let’s Gro Programma bekend!

Vrijdag 21 november zal SMC050 tijdens het Let’s Gro innovatiefestival van de gemeente Groningen een sessie houden over ‘Digitale trends en de betekenis voor Stad en regio Groningen’. Een sessie met 4 interviews met ondernemers in de digitale wereld.

Wie gaan we ontmoeten?

Jarno en Antje zullen de onderstaande gasten interviewen over hun visie op een paar grote digitale trends. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen uit het publiek.

Winkelen? Hoe ziet dit eruit in de toekomst? Online en offline..

Tjitte
Foto: Tjitte Folkertsma

We praten hierover met Tjitte Folkertsma van MediaCT. Hoe winkelen we in Groningen over 5 jaar? Wat wordt de verhouding online / offline? Gaan we steeds meer winkels en webshops hand-in-hand zien? (clicks & bricks). En wat zijn ontwikkelingen waar de winkelende stadjer mee te maken krijgt?

Mobile. Iedereen heeft een smartphone. 

Dirk Jan Huizingh
foto: Dirk-Jan Huizingh

We horen van Dirk-Jan Huizingh, CEO van Peperzaken over mobile. Welke ontwikkelingen we in gaten moeten houden?  Wat kunnen we nog van deze trend verwachten? Wat zijn nieuwe toepassingen voor mobile? Wat kan en doet de regio Groningen met deze trend?

Everything is connected. Internet of Things.

Linda van Dalen
foto: Lianda van Dalen

Als derde is Lianda van Dalen van Embed aan de beurt, over “Internet of Things” (IoT). Wat is het? Wat gebeurt er al in Groningen rondom IoT? Hoe ziet de IoT toekomst eruit? Wat kan de regio Groningen hiermee? http://www.embed.nl/

35fc2d3

En Christian Branbergen van Dataprovider komt vertellen over Big Data.

Wat is het? Wat kunnen we ermee? Wat zijn aansprekende (Groningse) voorbeelden?

278bd1a

Jarno Duursma (social media| digitale trends) geeft een korte inleiding op Big Data en schetst de huidige stand van zaken.  Daarna volgt het interview met Christian Branbergen.

Praktische informatie

We hopen dat je erbij bent. Geef je op via Meetup. We hebben plaats voor 200 mensen.