Over SMC050

Praktische informatie

SMC050 is een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van new media, technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen. 1x in de 6 weken een avond met 2 of 3 lezingen @Martiniplaza.  Met onderwerpen als Internet of Things, Kunstmatige intelligentie, Virtuele assistenten, Big data, Quantified self, Social Media, Ethereum, Bitcoin, Messaging Apps, Smartphones & Mobile, Second screen (future of TV) etc.  SMC050 is tevens een netwerk voor bedrijven, ondernemers en ondernemende mensen in de regio Groningen. Maar wij zijn geen businessborrel!

Jarno Duursma

Auteur van boeken over social media strategie , WhatsApp, Blockchain en Chatbots (2017). Spreker, trainer en consultant. Oprichter van SMC050. Trainer en blogger voor Frankwatching. Tafelgast bij TV Noord over ‘de digitale wereld’. Mede-initiatiefnemer van Permanent Beta Groningen. Eindbaas SMC050.

Antje Meindersma

Algemeen Directeur bij Alledaags, een bureau gespecialiseerd in Mobile Marketing. Mede-organisator van SMC050. Co-Owner van Lightcurb, een internationaal beacon platform. Blogger bij Adformatie.

Meetup

Omdat de SMC050 community inmiddels zo groot is werken we met de website Meetup. Via deze tool (die ook als App beschikbaar is) kan iedereen een account aanmaken en zich aanmelden voor een SMC050 editie.

 

–Je gaat naar https://www.meetup.com/smc050/
–Je klikt op “Join Us” en san “Sign in” (dit kan ook met Facebook of Google)
–Vervolgens vul je basis persoonlijke gegevens in.
–Je uploadt een foto
–Klikt op “browse our latest activity”
–Klikt op het evenement waar je bij wilt zijn
–Klikt op “YES” voor aanmelding of wachtlijst
–Vult in of je nog gasten meeneemt (vaak +1 of +2)
–en klikt op “Finish RSVP”
In je mailbox krijg je een reminder. Daar staat ook in of je op de wachtlijst staat of op de aanwezigheidslijst.

 

Sta je op de wachtlijst? Hou dan je inbox in de gaten! Je krijgt een mail wanneer er een plek vrijkomt. Je kunt alleen binnenkomen wanneer je via Meetup op de aanwezigheidslijst staat.

Sta je bij een VOL evenement op de lijst en wil je iemand meenemen? Dan kan, je kunt het wijzigen, maar dan kom je samen op de wachtlijst te staan en kom je pas binnen wanneer er 2 plaatsjes vrijkomen.  En dat gebeurt niet vaak bij een vol evenement. Je kunt beter je gast een eigen profiel aan laten maken en zichzelf op de wachtlijst zetten.

AANMELDEN en AFMELDEN voor de avond zelf moet via Meetup!

Locatie & zo

Locatie: MartiniPlaza
Betaald Parkeren
Start: 19:45 Borrel: 21.30 uur.
Inloop: 19:00 (tijd voor koffie!)

Kosten

We werken op onze avonden altijd met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je zelf mag bepalen wat je de avond waard vond. Wij hebben als organisatie € 10 per persoon nodig om kostendekkend te zijn. Maar je mag natuurlijk ook meer geven. Geef je niks? Vertel ons dan even persoonlijk waarom niet, zodat wij het evenement kunnen verbeteren. Dank!

Data 2017

16 Januari
27 februari
10 april
22 mei
10 juli
11 september
16 oktober
04 december